Singapore Zoo slog upp portarna för första gången den 27 juni 1973 och är idag en av världens främsta djurparker. Med anledning av djurparkens 40-årsdag arrangerar man under 2013 fullt av festliga evenemang. Bland annat efterlyses personer med samma födelsedatum som djurparken till en riktig brakfest och en oförglömlig zooupplevelse.

elefanter650

Sedan Singapore Zoo grundades 1973 har det varit känt för sin otroligt vackra natur, där besökarna kan se djuren gå omkring i öppna och naturliga miljöer. Det är en framgångshistoria byggd på entusiasm som på många sätt återspeglar Singapores egen framgång som nation och som i hög grad hyllar det vilda djurlivet och det hårda arbetet med att bevara utrotningshotade arter.

Singapore_trakanguru650
I trädet tittar en trädkänguru ner på oss 

Läs mer om Singapore Zoo på HIttaupplevelse.se här!