alvor680
Fotograf/Källa:Disney On Ice

Disneyälvorna med Tingeling bjuder på magiska äventyr och för första gången får du se älvorna ta sig fram på isen, alla i sin alldeles egna stil. Disney On Ice Worlds of Fantasy är en lekfull is-show med mycket värme och humor. På isen blir det en blandning av nya och klassiska Disneyäventyr.

Tid & Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad januari – mars 2014. Biljettsläpp Karlstad 3 september klockan 9.00. Biljetter Ticnet eller direkt på arenan.

Nu utökar Disney On Ice sin sverigeturné 2014 med ytterligare en spelplats. Förutom Stockholm, Göteborg och Malmö går turnén också till Karlstad och Löfbergs Lila Arena.

Disney On Ice är Sveriges största årligen återkommande event för barnfamiljer. Sverigeturnén 2013 lockade 120 000 besökande barn och vuxna som fick se is-artister i världsklass, de välkända och älskade Disneyfigurerna live på isen och uppleva ett färgstarkt och fantasifullt äventyr på isen.

Den nya föreställningen – Disney On Ice Worlds of Fantasy är en lekfull is-show med mycket värme och humor. På isen får publiken se en blandning av nya och klassiska Disneyäventyr. För första gången gör karaktärerna från BILAR – Bärgarn, Sally och Blixten McQueen entré på isen. Nya bekantskaper på isen är också Disneyälvorna med Tingeling som bjuder på magiska äventyr. Musse och Mimmi är förstås på plats liksom Woody, Buzz Lightyear, Jessie och alla de andra från Toy Story 3.

bilar680
Fotograf/Källa:Disney On Ice

Ta en kort smygtitt på Disney On Ice Worlds of Fantasy här och läs mer om föreställningen som kommer till Sverige i januari-mars 2014.

Disney On Ice Worlds of Fantasy

Ericsson Globe 2-6 januari

Scandinavium 10-12 januari

Malmö 16-19 januari

NYTT Karlstad 28 februari – 2 mars

The Walt Disney Company Europa

The Walt Disney Company presenterar live-underhållning som ses av mer än 6,5 miljoner européer varje år. Is-showen Disney On Ice och barnmusikalen Disney Live! som baseras på välkända Disney-karaktärer, turnerar i Europa, Afrika och Mellanöstern.

Disney On Ice och Disney Live! produceras av Feld Entertainment Inc. – en av världens största underhållningsarrangör som också stårbakom Feld Motor Sports med bland annat Monster Jam.

Läs mer på; http://www.disney.se/disney-on-ice/worlds-of-fantasy/