dromvinsten600

Tänk så mycket det finns att uppleva här i livet! Äventyrliga resor, spännande kryssningar, intressanta besök på museer, historiska sevärdheter, svenska besöksmål och mycket annat.

De upplevelser som jag förmedlar på mina hemsidor är inget jag själv upplevt förutom några undantag.

Men hade jag haft lite fetare bankkonto hade jag absolut satt upp många av dem på listan; ”Att göra innan jag dör”.

Själv hoppas jag nu att vägen till ett mer välmående bankkonto ska gå via Lotto och Joker!

Har börjat spela på Lotto sedan en tid och när du spelar på Lotto kan du kryssa i Joker också för att ha chans på en extravinst. Man väljer själv hur mycket man vill satsa vilket gör det till ett spel som passar alla.

Vid spel utav Joker väljer du ut ett sjusiffrig Jokernummer som du spelar med. Vet du ej vilka siffror du ska välja kan du få ett slumpmässigt utvalt nummer.

Joker kan även spelas som ett tilläggsspel tillsammans med stryktipset och andra populära spel.

Själv har jag ett stående system på Lotto med ett fast Jokernummer.

Det är spännande att följa dragningen av Lotto och Joker via tv. Om du spelar Lotto och kryssar för Joker så har du automatiskt chans på Drömvinsten, som är Sveriges hittills största spelvinst. Drömvinsten har alltid ett värde på minst 75 miljoner och växer för varje vecka som går.

Så här finns det en del som väljer att göra med sin vinst. Inget vi funderar på! 🙂