Las_Vegas_Natt_640
Foto; James Marvin Phelps

Las Vegas har en massa pengar som skvalpar runt om man tänker på alla de stora vinnarna på poker och roulette. Därför är några av världens bästa restauranger baserade i staden. Vi listar här några av de bästa gourmet ställen att äta på i Las Vegas.

Restaurant Guy Savoy

För er som tycker att de finare sakerna i livet är av franskt ursprung, såsom champagne och haute cuisine, så är Guy Savoy restaurang perfekt för dig. Med en av de bästa vinkällarna, inklusive några franska vintage viner och några relativt prisvärda vin som är perfekt matchade med maten som tillagas av kocken med tre Michelin stjärnor. Guy’s parisiska restaurangen har tre stjärnor, medan hans Vegas har två, men du kan fortfarande garanteras utmärkt käk, med rätter som aspoulet en cocotte, (vitt kalvkött). Restaurangen är belägen i en av Vegas mest kända hotell, Caesars Palace.

Bar Masa

Om du föredrar din mat att vara av asiatiskt ursprung måste du besöka Bar Masa för den bästa sushin och sashimin. Råvarorna flygs in direkt från Japan och priserna återspeglar det! Du kommer där att få prova några helt underbara rätter, allt från det förmånliga priset av $15 upp till $40 för en enda rätt.

Picasso

Denna restaurang handlar inte bara om god mat, den har ett par original Picassos runt om i matsalen. Med två Michelin stjärnor så möter Medelhavet Kalifornien med mat som tillagas av Julian Serranosits. Priset på denna restaurang, som ligger i Bellagio, är rimligt med tanke på omgivningen, runt $113 för en fyra rätters middag. Men det är definitivt billigare att stanna hemma, beställa en pizza och spela på nåt casino online.

Carnevino

Om du är i USA måste du bara prova en riktig stek. Carnevino är välkända, inte bara för dem bästa stekarna i Vegas men i hela landet. Kocken, Mario Batali, är känd för hans kött då han låter det åldras allt mellan 60 dagar och sex månader. Denna restaurang är belägen i Palazzo hotellet.

Joël Robuchon

Om du vinner stort i Vegas så är platsen att besöka Joël Robuchon. Med en pampig interiör i MGM Grand hotellet och säsongsbetonade menyer att dö för som har allt från hummer till sjöborre och allt däremellan. Denna restaurang och gourmetmat är en erfarenhet du inte borde missa, även om plånboken kanske skulle tacka dig om du gjorde det.