Bilden; På Högberga Gård tillagas julens rätter som förr i tiden. Från grunden, med mycket kärlek. Osten ystas, korven stoppas, patéerna bakas, laxen gravas och skinkan griljeras. Och glöggen får självklart smak från vårt eget 8.90-vin. Ett julbord som väcker barnslig förväntan och skapar vuxet välbefinnande. Traditionella smaker och doft av saffran, pomerans och nostalgi. Back to mormor.
På Högberga Gård tillagas julens rätter som förr i tiden. Från grunden, med mycket kärlek. I år dukar vi upp vårt populära julbord under utvalda dagar från och med 29 november.
Välkommen till ett julbord som väcker barnslig förväntan och som skapar vuxet välbefinnande. Tidig bokning rekommenderas!
Vi erbjuder såväl julbordskonferens som julbordsweekend.
Välkommen att njuta vårt traditionella julbord i vacker herrgårdsmiljö även 2013. Julbordet dukas upp under tio dagar i december. Varmt välkommen!
fredagen den 29 november kl. 1800
lördagen den 30 november kl. 1800
fredagen den 6 december kl. 1800 fullbokat!
lördagen den 7 december kl. 1800 fullbokat!
måndagen den 9 december kl. 1800
tisdagen den 10 december kl. 1800
onsdagen den 11 december kl 1800
torsdagen den 12 december kl. 1800
fredagen den 13 december kl. 1800
lördagen den 14 december kl 1800
Läs mer om Högberga Gård här på ListitSweden.se!