Det finns många bra hälsoportaler och läkarsajter på nätet men min favorit blev nyligen, Doktorn.com.

iStock_000008064630Small_64

Den är väldigt användarvänlig och lättjobbad. Ett plus är också att den har stor text vilket ju är bra med tanke på att många äldre som kanske ser lite mindre bra på ålderns höst kan läsa texten!
Har sett skräckexempel på hemsidor inom medicinsajter där texten är så liten att man behöver ett mikroskop för att läsa den!

För några år sedan föll jag illa med en skylift och skadade mig i nacken. Efter en magnetröntgen fick jag diagnosen diskbråck på fjärde och femte kotan vilket orsakat mig svår värk sedan dess. Går idag på starka värktabletter för att orka jobba något. Man fann även en kärltumör strax under tionde kotan…
Tidigare hade jag även skog & trädgårdstjänster via min lilla firma men det har jag fått lägga på is. Sysslar idag endast med mina webbplatser.

På Doktorn.com sökte jag info om diskbråck och fann den här utmärkta sidan; http://www.doktorn.com/artikel/diskbr%C3%A5ck samt fann även en sida som handlade om smärtlindring. Som ni ser är bilden på halskotorna klar och tydlig, grafiken i ypperlig klass!

Rekommenderar varmt Doktorn.com. I mina ögon den bästa läkarsajten på nätet idag!

Suveränt är också att man kan ställa frågor om sin sjukdom och få svar från experter på sidan här; http://www.doktorn.com/fraga-doktorn/om-doktorer