Ett vanligt scenario som många råkar ut för är när man väl har lyckats komma igång med träning på riktigt och börjar få in rutinen, så är sommaren här och det är dags för att resa bort på semester. Helt plötsligt börjar man rucka på rutinerna man har byggt upp med daglig motion och nyttig kost, och tycker att man allt ”förtjänar” den där desserten, eller att man skjuter upp joggingpasset, trots att man ofta inte har nått upp till de träningsmål man satte innan semester. Och ganska snabbt fallerar all träning.

En lösning till detta problem som många inte tänker på är att man faktiskt kan packa med sig en litet hemmagym i form av till exempel en Ab Roller, Push-up bars och ett hopprep

mmsports630

Genom att använda dessa tre träningsredskap i ca 30 min om dagen på semestern, så håller du igång allt från armar och rygg till ben och mage, genom hela semestern.

hopprep650

Trevlig semester!