Aspen_Usa640
Foto, Aspen Snowmass

”Under alla dessa år har vi fått förfrågningar från kunder som redan besökt Kanada och nu vill uppleva USA’s fantastiska skidåkning, vad är då bättre än Aspen?” Säger Jonas Davidsson, Marketing ”Executive på MyPlanet Sweden.”

”Med vår fantastiskt kunniga och skidintresserade personal har vi skapat både färdiga 8-dagars paket men kunden kan självklart välja både hotellstandard och reslängd”.

Aspen ses i folkmun som en plats dit rika amerikaner åker för att ha skoj, men man får inte bortse från den fantastiska skidåkningen, champagnepudret och inte minst att här kan man välja mellan 4 olika berg på ett och samma liftkort.

”Vi är övertygade om att Aspen kommer locka folk från Alperna och vi önskar att alla som älskar skidåkning skall få uppleva bästa pudret i Nordamerika” säger Jonas Davidsson, MyPlanet.
Läs mer på; http://www.myplanet.se/skidresor