Laholmsmassan640
Foto/Källa; LA Event

Det är nu klart att Laholmsmässan blir av i ny regi. Mässan som tidigare arrangerats av Laholms kommun kommer i år arrangeras av privata entreprenörer.
Stora Laholmsmässan arrangeras 20150327-20150329. Här finns något för hela familjen!

”Mässan kommer drivas som ett nytt bolag, LA Event. Som skapas för Laholmsmässan”

Initiativtagarna Ben och Jimmy tror att en mässa med inriktningen Hem, villa och hobby, fritid är en oslagbar kombination. Med en sådan bred bas finns det något för hela familjen.  Både att se på och intressera sig för. Vi beräknar att ha ca 94 utställare och mellan 5-7000 besökare under dessa tre dagarna säger Jimmy Liljeqvist. Arangörerna tycker att det är viktigt att både besökare och utställare skiljer på mässan som varit tidigare med den nya mässan. I år är det en
konsumentmässa. Vi hoppas kunna sammanlänka butiker, entreprenörer och företag med nya kunder och konsumenter med bra företag säger Ben.

Initiativtagarna bakom Stora Laholmsmässan är eniga. Det behövs ett event som detta i Laholm. Laholm ligger geografiskt bra mitt mellan Halmstad, Båstad och nära till både Ängelholm och Helsingborg och kommer locka många besökare. Mässan ligger även bra i tiden. Det är på vårkanten de flesta letar hantverkare att utföra deras projekt. Det finns givetvis anledning till det mesta och det är därför mässan arrangeras nu förklarar Ben.

Kommunchefen Nils Danered är positiv till evenemanget.  – ”De här killarna visar stort engagemang och är drivande.”

Vi är drivande för att vi tror på ideén och på Laholm som utgångspunkt för en riktigt bra mässa.Vi satsar mycket på detta projektet och startar bolaget LA Event för denna mässan. Vi har givetvis gjort liknande event förr men aldrig tillsammans säger jimmy. Slutligen berättar de båda hur kul de tycker detta  skall bli och att de tror att detta blir en succé som kommer återkomma år efter år.

Läs mer om mässan här på LA Event   Se även LoveLaholm.se