Tänk vad utvecklingen har gått fort vad det gäller mobiler och mobiloperatörer! Det var inte så värst många år sedan man bara kunde ringa med en mobiltelefon. Idag har den blivit i stort sett var mans egendom, ofta en livsnödvändighet för många.  Såväl som för familjen som för företagen.

Unofamiljen680

Även i små byar i djupaste Afrika har byborna ofta en mobiltelefon samt en dator. Där det går och där det finns täckning. Och på tal om Afrika.  Idag är det en djungel där ute vad det gäller mobiler och mobiloperatörer. Det är inte lätt att välja bland alla bra erbjudande som lockar med bra priser och bra täckning. En mobiloperatör är ju en teleoperatör som erbjuder mobila tjänster för telekommunikation, till exempel mobiltelefoni och mobil datatrafik, i dagens samhälle helt livsnödvändigt för företag men även för privatpersoner.

Ett av alla företag som sticker ut lite i mängden är Uno Telefoni. En mobiloperatör med fokus på service och tjänster och som riktar in sig på små och medelstora företag. Deras mål är att skapa Sveriges bästa mobiloperatör, inte ur antalet kunder räknat utan utifrån vad deras kunder tycker om dem. I December 2010 gjorde Tidningen Telekom en omfattande test av telekom-Sveriges växeltjänster. Uno Telefoni korades till den bästa! Så deras kunder gillar dem uppenbarligen!

UnoNorden680

Kika in på deras hemsida idag och se själva.

 

Detta är ett sponsrat inlägg