När jag åker till Stockholm i något ärende brukar jag alltid leta efter något ledigt boende på hotell stockholm. De förmedlar på ett utmärkt sätt alla Stockholms hotell och man kan söka efter hotell som till exempel erbjuder barnpassning eller har jacuzzi på rummet. Det finns ju hur många mängder med hotellsajter som helst på nätet idag men HotellStockholm erbjuder en bästa pris garanti till skillnad från många andra när man ska boka hotell. De delar också med sig av det senaste som händer som senaste nyheterna och bästa dealerna. Jag har valt att bo på Welcome Hotel i Järfalla några gånger. Det passar min plånbok bra och jag gillar den här stadsdelen. Det har gratis wi-fi och förstås kabel-tv.

bild1 sovrum32002
Det jag gillar också är att de har ett eget litet gym med bastu och en utomhuspool. De gånger jag bott där har varit på sommaren så det passade fint med ett svalt dopp. Gillade också att sitta vid deras lilla eldstad i lobbyn. Jag och min kära hustru, Anna, eldar ju med ved året runt på vår gård så att höra knastret från brinnande vedträd gav en liten hemkänsla.

pool320 gymmet320

Welcome Hotel har en restaurang där jag kunde avjuta en utsökt måltid. Frukost ingick förstås i priset. Köpte också något med mig upp på rummet i deras snackbar/deli.  Började alltid dagen med ett gympass och en stund i bastun. En bra start på en dag. Som affärsresenär, som jag var då, uppskattade man att det fanns bra bekvämligheter för affärsresenären som tillgång till bland annat business-service (dygnet runt), gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster.

restauarng320 bastu320

Här erbjuds även event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum om man hade behövt det. HotellStockholm.com är en hemsida jag varmt rekommenderar. De har ett rikt utbud av hotell att söka på allt från de lite enklare som jag brukar använda mig av till de mer lyxiga sorterna där det kan kosta från 4000 kr per natt.

logga