Inom lantbrukarnas, skogsindustrins, transport och tillverkningsindustrins värld behöver man ofta väldigt stora lokaler för sin verksamhet. Och med det följer också behovet av väldigt stora portar.
Ecolid4deladvikportglas640

Ett företag i Sverige som är ledande på området är Prido som startades 1973. Redan  1974 skapades första produkten, Lidaporten. Portarna blev snabbt en stor succé bland landets lantbrukare.

4deladeEcolidvikportar600

1994 lanserade man Ecolidporten som idag är Prido´s största produkt och Sveriges mest sålda vikport. Den är en sandwichkonstruktion och uppfyller alla krav man kan ställa avseende funktion, kvalitet och design. Idag, 2015 är Prido helt fokuserade på industriportar, och med över 40 års erfarenhet en av de ledande aktörerna på Svenska marknaden.

Ecolid4deladeindustriportarmed4raderglas02_640

Så om ni är i behov av en eller flera nya portar, köp industriportar direkt från tillverkare utan mellanhänder! Prido erbjuder enkelt montage, inga specialistkunskaper behövs. Prido står för ”Professional Industrial Doors”.

Ecolid4deladvikportmed2raderglasrod640

Pridos portar är konstruerade för att kunna monteras utan specialistkunskaper men om man behöver lite hjälp så har man egen välutbildad personal med utgångspunkt i Tråvad.  Man samarbetar även med antal montageföretag runt om i hela Sverige. Ibland kan ju även olyckan vara framme. Då kan man kontakta Prido direkt eller via någon av deras servicepartners för snabbast möjliga service. Kontaktuppgifter och partners finner du på deras hemsida.