När vi går ut och äter väljer vi inte bara restaurang efter vad de har för mat. För minst lika viktigt är att man trivs på restaurangen. Ett ställe med pinnstolar, ofräscha dukar, steril miljö och ett för övrigt oseriöst ställe återkommer man sällan till. Hur god maten än är! Nej, det ska vara mysigt, gärna med lite ”hemkänsla” vackra dukar, gärna levande ljus på borden, rejält porslin och kanske någon vacker konst på väggarna. Sånt gör i varje fall att vi gärna återkommer. Och rent erfarenhetsmässigt så brukar alltid maten smaka gott på såna ställen. För är man mån om att kunderna ska trivas med inredningen, är man säkert lika mån om att de ska tycka maten är god!

RM1

Sedan är det där med möbler inte alltid så lätt att fixa för till exempel nyöppnade restauranger. När man är ute efter att köpa restaurangmöbler och restauranginredning kan det vara svårt att veta vad man behöver för sin verksamhet. Restaurangmöbler är ju till för att fylla många funktioner. De ska vara stiliga, man ska vilja se dem. De ska vara funktionella, både personal och gäster ska känna att restaurangmöblerna är komfortabla och praktiska. Är du ute efter snygga stolar så är stolar från AZ Design, helt suveränt fina och rejäla.

RM2

Inredningen i restaurangmiljöer ska också vara lockande så att gäster vill komma till restaurangen och njuta av miljön tillsammans med maten. Möblerna ska också göra det lättare för personalen att utföra sitta arbete. Till exempel efter stängningsdags och det är dags för lokalvården.Då är det alltid bra att ta hjälp av ett företag som kan hjälpa till med tips och råd samt även säljer alla möbler som kan behövas, dvs en helhetslösning. På azdesign finns just det. De har lång erfarenhet av försäljning av möbler till just restaurangmiljö och har specialiserat sig på allt som ingår i denna branschen. I deras webbutik kan man ta del av en hela deras stora sortiment, man har ett av Sveriges bredaste utbud av restaurangmöbler.