Foto; Freedomtravel

Freedom_Innan_Avresan_Sverige640
Helena och Peter, innan avresan i Sverige. Foto; Freedomtravel

Freedomtravel.se – Populär blogg om husbil, resor & husbåt

Det börjar gå mot våren och husbilarna ska ha sin lilla översyn! Några riktigt inbitna husbilsresande är Helena och Peter som driver en mycket populär blogg som heter Freedomtravel.se och som handlar om husbil, resor och husbåt!

Freedom_Bretagne640
Freedomtravel i Bretagne, Frankrike

De startade sin blogg 2009 för att dokumentera husbilslivet, men upptäckte snart att bloggandet gav mycket mer än så – genom bloggen har de fått vänner, nya idéer och lärt sig otroligt mycket, berättar de. Paret bor i vanliga fall i en husbåt i Stockholm. Följ deras resa på bloggen, Instagram och Facebook!

Läs mer på http://www.freedomtravel.se/