Detta inlägg presenteras i samarbete med www.bungypump.se/

Ju fler vi är tillsammans ju roligare det bli. Foto; BungyPump World

BungyPump är en unik träningsstav med inbyggd fjädring som ger motstånd varje gång staven pressas ner. Staven riktar sig till alla som genom multifunktionell träning vill bygga upp konditionen och samtidigt få en stark och smidig kropp. BungyPump träningsstavar upptäcks av allt fler – motionärer och elitidrottare, unga och gamla. De fjädrande stavarna används inom fitness, friskvård och rehabilitering. Och det fina är att du själv bestämmer tempo och belastning. Du kan träna var du vill, när du vill och du slipper dyra gymkort då BungyPump tränar hela kroppen. Det kostar mer energi att träna med BungyPump jämfört med Powerwalk eller Nordic Walking, vilket gör det lättare att gå ner i vikt på ett effektivt och roligt sätt. Den fjädrande uppbyggnaden tar bort de stumma stötarna från stavisättningarna vilket bidrar till att armbågar & axlar skonas vid träning och precis som med vanliga gåstavar så avlastas också knän och höft. Då det är många muskelgrupper som aktiveras samtidigt höjs pulsen rejält och syreförbrukningen ökar. Använder man rätt teknik samt utnyttjar stavens fjädring och motstånd maximalt kan man öka förbränningen upp till 20% -77 %. Se här vilka som med fördel kan använda stavarna!

Gör så här för att direkt få tillgång till rabatten;

1.  Gå till http://webbshop.bungypump.se/traningsstavar/ 

2. Välj någon av stavarna nedan och gå vidare till kassan.

3. Inne på “Kassan – orderformulär”, klicka på “Eventuell rabattkod” och skriv in “Carl” i den tomma rutan där. Då ser du hur priset sänks för din vara med tio procent.

BungyPump Number One (4 kg)

BungyPump_Number_One_720

info
BungyPump Pink Charity (rosa – 4 kg)

BungyPump_Pink_Rosa_780

BungyPump Energy (6 kg)

BungyPump_Energy_780

BungyPump Power (10 kg)

BungyPump_Power_780

info
Håll kroppen frisk och sund!! Träna ute!
Att träna utomhus är ett bra sätt att hålla kroppen frisk och sund och inte bara fysiskt utan även mentalt. Träning utomhus med BungyPump´s träningsstavar har många fördelar jämfört fysisk träning på ett gym. Du behöver endast ett par BungyPump stavar = ett mini gym! När du är ute i naturen, passa på och utnyttja de intervaller som redan finns i form av kullar och uppförsbackar. Men framförallt sluta aldrig att upptäcka nya rutter och stigar.

Träningstips!
1. Ta extra långa steg då du går med dina BungyPump stavar, då tränar du magen och staven kommer att tryckas ner i botten av bara farten.

BungyPump1200

2. Piaff i medlut” Luta dig bakåt och tryck ner staven i botten då du tar dig utför en backe med fart. Denna övning tar på magen. Dra upp knäna högt för varje steg du tar. Lycka till!

BungyPump1200_02

3. Kicka igång motionspasset med intervallträning. Utnyttja uppförsbackar som du hittar i ditt område och antingen gå eller spring uppför med BungyPump stavarna. Promenera ner i normal takt och upprepa. På så vis tränar du upp konditionen, förbränner mer kalorier och varierar din träning.

BungyPump_hU_02

Inne på BungyPump´s hemsida kan du läsa om fler stavar och se fler bilder. Du får också fler träningstips, kan se på inspirationsvideor, se på och beställa bra tillbehör med mera!
Men glöm inte rabatten på tio % du får genom att skriva in koden “CARL” i kampanjrutan. Det gäller just nu bara ovanstående stavar..

BungyPump900
Ju fler vi är tillsammans ju roligare det bli. Foto; BungyPump World

HittaUpplevelse.se i samarbete med BungyPump