Detta inlägg presenteras i samarbete med Coworker!

Många gånger när vi har varit ute och rest har vi rest ensamma. Som i Norge eller upp till Norrland. På något sätt känns det som man reser ”hemomkring” och man klarar sig väl både med språket och livsstil och kultur. Men det är annorlunda när man ska ge sig ut på speciella nischade resor. Som till exempel dykning, golf – eller fotbollsresor. Då ville vi gärna ha några med oss med samma intresse som oss. Att resa tillsammans är ju också både tryggare och enklare. Man kan hjälpa varandra om någon blir sjuk och finnas där som ett litet stöd.

CostaDelSol_pixabay1170x600_03

Att åka iväg ett gäng på en fotbolls resa till Barcelona eller Madrid är en upplevelse för livet och man brukar ha väldigt kul tillsammans. Själva matcherna har egentligen inte varit så viktiga för mig, det är mer det sociala runtom som gett mervärde och gjort att man velat komma tillbaka. Det och det faktum att det är väldigt skönt med att någon annan tar hand om all planering och annat stök så man bara kan koncentrera sig på fotbollen, dykningen, golfen eller vad det nu är för resa man varit på är helt suveränt.

fotbollsmalvakt_pixabay

Men det är ju inte bara fotboll till exempel, på en sådan resa. Nej, trevlig umgänge på en fin restaurang med god, lokal mat och alla de naturupplevelser man får ta del av har varit lika värdefullt genom åren. Det som är viktigt är dock att man hittar rätt arrangör som tar hand om och anordnar resorna. Det bästa är att ta de med lång erfarenhet och som är väl inarbetade, som typ Coworker Event, då vet man vad man får och kan förvänta sig. De har alltid ordnat med gruppresor med spännande och roliga aktiviteter!

HittaUpplevelse.se i samarbete med Coworker