Foto; Johannesbergs Slott

Detta inlägg presenteras i samarbete med Johannesbergs Slott
I Stockholm vimlar det ju av olika konferensanläggningar och det är inte alltid så lätt att välja ut någon. Man vad man än väljer är det ju viktigt att det blir en plats där deltagarna får ett bra boende, god mat och trevliga aktiviteter efter konferensen. Och vad kan vara trevligare än ett pampigt slott? Att få konferera i en historisk miljö, med ett hotell som är klassat med fyra stjärnor och med lokaler som har namn som Gyllenstierna, Rosenstierna och  Grip, låter som det har alla förutsättningar för en lyckad konferens eller annan sammankomst.

Johannesbergs_slott_paviljongen

Och i de tillhörande salongerna känner man sig ju också välkommen för de har namn som Välkomstsalongen och Gula salongen med flera. I slottsbaren kan man spela dart eller biljard och för vinkännaren finns det ett vinprovarrum för tjugofyra personer. När man är hungrig tar man plats i Franska Matsalen, till exempel och åtnjuter en god mat, värdig en slottsrestaurang. Och om man föräter sig av all god mat finns det ett stort och rymligt gym där man kan göra av med lite extra kalorier. Att förlägga sin konferens på Johannesbergs Slott, är ett gott val!

Johannesbergs_slott_oversikt

HittaUpplevelse.se i samarbete med Johannesbergs Slott