Foto; Max Emanuelson/Sony Music

Norska tvillingbröderna Marcus & Martinus är omåttligt populära i hemlandet och har på rekordtid etablerat sig på topplistor både i Norge och Sverige. Som Norges största tonårsidoler har deras hitsingel ”Elektrisk” sålt 3x platina, streamats 13 miljoner gånger och visats på YouTube över 10 miljoner gånger. I sommar kommer bröderna till Sverige för att möta de svenska fansen på Liseberg den 19 juni och på Gröna Lund den 27 juni. Marcus & Martinus Gunnersen är 13-åringarna som började sjunga i kör redan som 4-åringar. Karriären tog fart efter en talangshow under en familjesemester i Thailand och 2012 vann popduon alla norska tonårshjärtan när de tog hem segern i den norska upplagan av Lilla Melodifestivalen (Melodi Grand Prix Junior) med låten ”To dråper vann”. Förra året släpptes deras efterlängtade debutalbum ”Hei” med singelm ”Elektrisk” som på rekordtid har över 13 miljoner lyssningar på Spotify. Duon har turnerat land och rike runt i Norge, och till sommaren är det äntligen dags att ta turnén till Sverige!

Marcus_Martinus_02

Det känns helt crazy att äntligen kunna komma till Sverige och hålla egna konserter. Det har alltid varit en dröm för oss! Fansen i Sverige är helt crazy och vi ser verkligen fram emot att möta allihopa i sommar!” hälsar Marcus och Martinus.

Det senaste året har Marcus och Martinus karriär verkligen gått spikrakt uppåt. Vid sidan av att de har toppat listor och säljer platina sålde bröderna ut konsertarenan Olso Spektrum på mindre än två timmar. Framtiden ligger för deras fötter!

Datum
19.6 – Göteborg, Liseberg
27.6 – Stockholm, Gröna Lund

Biljetter
Biljettinfo på GronaLund.com  och Liseberg.se

Länkar

Hemsida: marcusandmartinus.no
Facebook: marcusandmartinus
Instagram: @marcusandmartinus
Spotify: Marcus & Martinus
iTunes: Marcus & Martinus
YouTube: youtube.com/marcusandmartinus