Foto; Annelie Pompe

Under fem års tid har jag följt den fantastiska och underbara kvinnan, Annelie Pompe,  som är en av världens djupaste fridykare, på min blogg på hittaupplevelse.se. På ett enda andetag har Annelie dykt till världsrekorddjupet 126 m, en bedrift som kräver extrem mental och fysisk styrka såväl som motivation och målfokusering. När Annelie inte befinner sig i djupa hav bestiger hon höga berg. Hon har varit på över 8000 meters höjd och är förmodligen redan den ”högsta och djupaste” människan på jorden. Under 2011 besteg hon Mount Everest utan syrgas som första svenska kvinna, och en av få i världen. Hon har nu också avverkat ”The Seven Summit” – alltså, bestigit de sju högsta bergen i Världen. Du kan läsa mer om Annelie, här i hennes presentation på HittaUpplevelse.se 

Annelie_Pompe_MountEverest02
Annelie Pompe framför, Mount Everest som hon bestigit. Foto; Annelie Pompe

I samband med att jag får redigera nästan alla bilderna på nya sajten här, eftersom den gamla sajten hade väldigt små bilder, kollar jag även upp allt textmaterial från gamla ”partners” så deras presentationer inne på HittaUpplevelse.se ska se så fina ut som möjligt. Jag har även skapat en ny kategori som heter ”Fridykning”. Tanken är här att leta upp många fina ställen runt om i världen där man kan fridyka på och samtidigt få lite info om var man kan bo och äta där. Annelie´s presentationssida blir den första i denna kategori för vem platsar bättre där än en världsmästare i fridykning?  🙂 Är du själv fridykare och känner till fina ställen, tipsa oss gärna. Eller lägg gärna upp det som en presentation. Du behöver inte vara företagare, bara fyll i ditt namn. Nu i början kommer det att bli lite sparsamt med tipsen då jag har ett omfattande arbete med att redigera text, bilder och kartor i väldigt många presentationer, ja, även bloggen behöver redigeras..
Men så småningom ska det förhoppningsvis, med mångas hjälp, växa fram tips och inspiration på denna spännande sport.

Här kan du tipsa oss, tack i förväg!