Hej vänner!

Har fått en del förfrågningar angående varför många blogginlägg och presentationer har väldigt suddiga bilder som vinjettbilder. Det beror helt enkelt på att vi har moderniserat HittaUpplevelse.se. Sajten är ju nästan tio år gammal och som ni vet var stora bilder för tio år sedan ingen höjdare på nätet. Det kunde ta väldigt lååååångt tid att ladda hem en bild så det var små bilder som gällde då. Dessvärre var de flesta bilder jag la in bara 640×450 px stora mot bildformatet på nya sajten, 1170×600 px. Som ni förstår gick det ju inte att förena varför slutresultatet blir extremt suddiga bilder. Jag hade att välja på att göra om alla bilder innan jag lanserade nya sajten eller vänta i månader tills alla nya bilder satt på plats i rätt format. Jag valde att lansera den genast då det idag är viktigt att ha en mobilanpassad sajt då snart sagt varje man och kvinna har en smartphone de surfar med.

Men jag jobbar med att redigera alla presentationer så deras bilder får rätt format och bildsliden i varje presentation blir fin och seriös.. Det kommer att ta lång tid och jag ber om ursäkt till gamla partners och er besökare för denna oangelägenhet. Däremot blir ju alla nya blogginlägg och presentationer nu väldigt professionellt upplagda där det ingår eget kontaktformulär, egen bildslide med tre bilder, egen karta, länk till hemsida, bokning, samt textlänk till ev. facebook-, instagram- youtube- eller annan social mediasida om man så önskar. Så i slutändan kommer hittaupplevelse.se att bli som jag vill och förhoppningsvis kommer alla gamla och nya partners och besökare att också gilla det de ser och hitta många nya tips på upplevelser runt om vår vackra värld.