Katarina Wohlfart i Norra Kvills Nationalpark. Foto; Inger Johansson

Äntligen vilse är en svensk reseblogg som drivs av Katarina Wohlfart, fotograf med en kärlek till naturen. På sin blogg dokumenterar hon sina resor till när och fjärran platser med kamera, penna och och ett stycke fantasi. De båda bilderna här på sidan är från när Katarina var i Norra Kvills Nationalpark vid påsk. Med kameran och fötterna som främsta redskap är drömmen resor både här och var som Färöarna, Irland, Englands kust och landsbygd och den lilla ön Bornholm vid Sveriges sydspets. Planerade och oplanerade resor är därför under 2016 de nordiska länderna med södra Sverige och Skåne, Färöarna, Island och Grönland högst upp på listan men även Skottland och Irland som en blyertsanteckning i marginalen. I år vill hon upptäcka hemtrakterna!

AntligenVilse02
Norra Kvills Nationalpark. Foto; Katarina Wohlfart

Katarina jobbar ständigt med att utveckla sina reseguider och de är idag inte indelade men ämnar att dela in dem mot tema osv. Just idag hittar man alla reseguider här! För dig som önskar förbättra dina resebilder får du hjälp med tips av Katarina här! Hon delar också fler tips via sina fotoguider, kika in där för där finns många fina tips!

Katarina Wohlfart hemsida 

Katarina på Facebook