Alla prisvinnarna. Jonna, håller sitt pris upp och ner.. 🙂 Foto; Oscar Jettman

Jonna Jinton, en av mina favoritbloggerskor, vann igår, den 22 april, priset som ”Årets Inspiratör” på Finest Awards i Stockholm! 🙂 Stort grattis, Jonna! Själv har jag följt Jonna, ända sedan 2012, härinne på min egen blogg. Jag är så glad för Jonna´s skull för jag vet hur mycket hon hoppats på att få vinna det här priset. Och hon är sannerligen värd det. Så som hon har inspirerat många genom åren med sin berättelse om sig själv. Hur hon flyttat från stora staden Göteborg, upp till den lilla byn Grundtjärn i Västernorrland där hon i fem år levt ensam tillsammans med sin trogna hund, Nanook.

OscarJettman_JonnasPris_1280x850_04
Johan och Jonna tror knappt sina öron när Jonna´s namn ropas upp! Foto; Oscar Jettman

Många som följt hennes blogg är många andra unga kvinnor som liksom Jonna velat fly storstadens jäkt och stress och byta ut det mot ren luft och gröna skogar. På Jonna´s blogg har de kunnat leva ut sina drömmar och sett att det går bara man vågar! Jonna, har också under alla år tagit underbara bilder på naturen omkring henne allt medan årstiderna skiftat. Hon är en utmärkt fotograf och många av hennes vackra bilder har nu även blivit fototapeter man kan köpa med granskog och andra teman. Idag är emellertid inte Jonna, ensam längre utan har funnit den stora kärleken i sin pojkvän, Johan, som också bor i en liten by inte långt från Jonna. Fast de visste inte om varandra förrän den senaste tiden! Det är som en riktig saga med en Prinsessa och en Prins, fast slottet är utbytt mot en liten gård där de eldar med ved och lever enkelt. Johan, var förstås med när priset skulle delas ut. Alla bilder på sidan har fotografen, Oscar Jettman, tagit. Han är vän med Jonna, och har släkt inte långt från där Jonna och Johan bor.

OscarJettman_JonnasPris_1280x850_06
Johan och Jonna firar vinsten! Foto; Oscar Jettman

LÄNKAR

Här hittar ni Jonnas fina blogg; http://jonnajinton.se/

Jonna finns även på Facebook; https://www.facebook.com/jonna.jinton89

Här nere har jag lagt in några av alla de inlägg jag gjort om Jonna Jinton. Det allra första i februari 2012, ligger överst.

Februari 2012 – http://hittaupplevelse.se/2012/02/jonna-jinton-och-livet-i-grundtjarn/

Jonna kular – http://hittaupplevelse.se/2016/02/jonna-jinton-kular-ratt-ut-i-skogen/

Jonna är med på Fjällräven Classic – http://hittaupplevelse.se/2014/08/jonna-jinton-fjallraven-classic/

Stort grattis Jonna Jinton, till det fina priset! Är glad jag får vara din och Johan´s vän på Facebook!

Ett stort tack till dig också, Oscar Jettman, för att jag fick låna dina fina bilder!