Foto; Emil Sergel

Nu är det bara en vecka kvar tills “Elixir- actionsporternas filmfestival” går av stapeln.

I år har vi den stora äran att ha världspremiär på dokumentären ”Kvinnan som ville bli högst och djupast i världen” som handlar om Annelie Pompes äventyr. Filmarna har följt Annelie upp på toppen av Everest och ner i havsdjupen i jakt på djuprekord i fridykning.

Emil_Serge_AnneliePompe_MountEverest_2280px
Foto; Emil Sergel

Dokumentären är filmad under nästan tio års tid över hela världen och målet var att komma nära Annelie, att förstå henne. Samtidigt finns magiskt vackra scener och även en hel del drama, som när hon svimmar på 16 meters djup under ett världsrekordförsök. En rolig detalj är att det är festivalarrangören själv som gjort dokumentären tillsammans med Sebastian Näslund.

Här är trailern: https://vimeo.com/138063619

Elixir går av stapeln den 12 april i Göteborg, den 13 april i Stockholm och den 14 april i Norrköping. Kolla in hela festivalprogrammet på www.elixirfilm.se

Kontakt
Emil Sergel
festivalarrangör
tel: 0705 33 01 53