Mikael på MC-äventyr i Norge!

Mikael Andersson driver bloggen ”Näräventyr” och jobbar  som fotograf och reporter på EskilstunaKuriren.

Så här skriver Mikael på sin blogg;
”Min nyfikenhet driver mig till platser, möten och händelser som berikar mig och mitt liv. Jag delar gärna med mig av mina misstag och positiva erfarenheter här på bloggen och jag hoppas att ni inspireras till att prova på näräventyr själva. Jag började näräventyra i samband med att vi fick barn, det är ett billigt, enkelt och bra sätt att göra något extra av vardagsutflykten.”

Vad är det för näräventyr du tipsar om Mikael?
”Det kan vara allt från en så enkel sak som att tälta på tomten till något mer krävande som att utforska en grotta eller packa kajaken för att sticka ut och paddla en hel helg. Eller ta med barnen bakpå motorcykeln och sticka ut på äventyr tillsammans.”. Näräventyr kan också vara ett kallt äventyr till vårt grannland Norge!

isklattring
 Här klättrar vi på fantastiska glaciärer och det är inte på Sydpolen, nej det är faktiskt i Norge endast 76 mil hemifrån.

Läs mer om Mikael och ”Näräventyr” på webbplatserna hans här nedan

Webbplats; http://naraventyr.blogspot.se/

Facebook; https://www.facebook.com/naraventyr