Foto; pixabay

Detta inlägg presenteras i samarbete med Eventmarket

Jag samarbetar ibland med andra företagare och det händer då att de frågar mig om jag har några bra tips på företag som förmedlar konferenser, konferenslokaler, konferensaktiviteter, föreläsare, artister och underhållare, både lokalt och globalt. Detta eftersom jag på min egen sajt,  förmedlar resor, upplevelser och äventyr Världen över. Och eftersom jag har hållit på i branschen i många år nu har man ju fått lite kontakter och partners allteftersom. Självklart finns det en uppsjö av liknande företag som sysslar med att förmedla företag inom branschen men ett av de företag jag verkligen kan rekommendera är Eventmarket. De startade närapå samtidigt som jag lanserade min första hemsida och via dem får du tillgång till ett stort antal eventföretag, lokaler och aktiviteter i toppklass!

Eventmarket_artis_1280x850
Foto; pixabay

Här hittar du Sveriges främsta artister och underhållare, passande konferenslokal och föreläsare till din konferens. De är rikstäckande och har genom åren samlat på sig över 1 000 artister och eventbyråer inom underhållning, företagsevent, fest och konferens. Genom dem får du snabbt direktkontakt med det du söker efter och du bestämmer själv vem du vill ha kontakt med och boka in. För, Eventmarket, är ingen arrangör eller bokningsbolag utan här handlar det alltid om direktkontakter ‘köpare & säljare’ emellan! Men de finns till hands för dig och hjälper dig gärna så du hittar fram till rätt person. Ibland vill man ju dock själv anordna ett kundevent för sitt företag på egen hand och då finner du allt du behöver för det hos Eventmarket, också. Som bord, stolar och porslin till eventlokaler och partytält samt eventmarknadsföring och deltagarhantering. Allt prydligt samlat. Eller du kanske funderar på en egen konsert eller show?  Då finner du det också på denna förträffliga söksajt!

HittaUpplevelse.se i samarbete med Eventmarket