”Detta inlägg presenteras i samarbete med Go-Nature”

Som skogsarbetare har jag vistats mer ute i naturen än de flesta människor. I jobbet som skogshuggare var ju slitstarka kläder a och o. Man nöjde sig inte med något än det bästa. Så det har gått lite i arv vad det gäller friluftslivet också. Ska man ut på vandring, vare sig det är på en slät och fin vandringsled utmed kusten, i skogen eller i en kuperad terräng på något fjäll, behövs det rejäla kläder som står emot alla slags väder och vindar men som ändå andas, som känns lätta och sköna att använda. Vad det gäller den friluftsutrustning och redskap man har med sig på vandringen är ju kraven lika höga. Eller om man som jag, som älskar att paddla kajak eller canadensare, vill ge sig ut på Lagan, någon dag. Då går det inte an med vilken plastbalja som helst att paddla fram med.

gonature01

Nej, bra grejer ska det vara även om det därmed inte behöver betyda att det är de dyraste. Det finns superfina prylar i mellanklasserna också, bara men vet var man ska leta efter dem. Som tur är har jag själv bara ett par mil bort en toppenbutik där allt man behöver för sitt friluftsliv finns. Det är Per Johansson, som tillsammans med sin far och en vän, driver butiken, Go-Nature, för alla dem som älskar fiske, friluftsliv och kajaker.

gonature03

De har även en webbshop man kan handla i utifall man någon gång saknar något och inte tänkt sig in till staden på en tid. Då har man sina grejer på någon dag. De har också kajakkurser och events för företagare.  Det känns tryggt och bra att handla sina friluftsprylar från de då man vet att de har ett hjärta som klappar för naturen och alla dess upplevelser som bara ligger där och väntar på oss.

HittaUpplevelse.se i samarbete med Go-Nature