Nya HittaUpplevelse.se
Med vår snart tioåriga webbsatsning, HittaUpplevelse.se vill vi göra det enklare att hitta unika aktiviteter när du reser i Sverige, våra grannländer eller utomlands. Kanske turistar du i Sverige, Norge, Danmark, något av de andra nordiska länderna eller utomlands och vill hyra en kajak, vandra, fiska eller upptäcka naturen från en hästrygg? Vi hoppas att du ska ”hitta” något som kanske passar dig själv och om du har familj, dina familjemedlemmar!

Vamdalen_kajak_Flickor_01

På HittaUpplevelse.se kan både vanliga privatpersoner och företag registrera en verksamhet!
Man kan redan hitta allt från guidade bergsklättingar till guidade kajakturer i Lofoten och turridningar, till besök och aktiviteter på familjedrivna bondgårdar. Vill du äta middag i någons hem, istället för på en restaurang? Eller åka på en utflykt med någon svensk? Vår webbsida är en möjlighet för vanliga människor att erbjuda aktiviteter, trots att de inte har turism som sin huvudsakliga inkomst. På så vis kan besökare välja mellan olika unika upplevelser tillsammans med exempelvis en fotograf eller kanske en same i Lappland! Vi hoppas nu att ”Djungeltrumman” ska sprida vår tanke vidare och att fler ska upptäcka vår snart tioåriga hemsida. Just detta konceptet ovan är väl mest tänkt  för Norden, men du hittar fortfarande resor och upplevelser världen över på vår sajt.

SilverHillStable02

OBS! All bokning och betalning sker helt privat eller via företag och inte via oss på HittaUpplevelse.se!
Ni som privatpersoner eller företag kommer själva överens om priser och tider för upplevelserna. Vi tar inte ut någon provision alls och frånskriver oss allt ansvar vad det gäller allt som rör de avtal och annat som överenskommes mellan tänkta parter.

För mer information: http://hittaupplevelse.se