Foto/Källa; Charlotte Lundquist

Charlotte, driver en innehållsrik reseblogg som man kan stanna kvar på i timmar. Så här skriver hon själv;

Jag som driver resebloggen www.readyfortakeoff.se heter Charlotte Lundquist och kommer från Stockholm. 2011 flyttade jag till mellanöstern, till Doha, Qatar och jobbade som flygvärdinna för Qatar Airways 3 år. Därefter flyttade jag hem till Sverige igen och jobbade som flygvärdinna för SAS några år men lade flygvärdinneyrket på hyllan och började arbeta på kontor istället.

Charlotte_Redyfortakeof_1200_03

Bloggen startade jag 1 januari 2016 med syfte att skriva resedagbok. Jag fullkomligt älskar att fotografera och resa är min stora passion, så varför inte slå ihop dem två och göra något roligt av det?
Fokus med bloggen är resor, flygplan och resetips inför under och efter en resa.

Charlotte_Redyfortakeof_1200

Hur ska du packa din väska? Vad är viktigt att ha med sig? Hur uppför man sig ombord? Vilka flygbolag reser jag med och hur ser de olika flygplanstyperna ut? Jag ger dig de bästa tipsen!  Jag ger dessutom ut mina egna reseguider på topp 10 på vad man ska se och göra på en destination. Bara i år har jag varit i Sydafrika, Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Doha och Jordanien.

Charlotte_Redyfortakeof_1200_04

Mitt motto är: ”Never stop exploring!”

Nästa resa blir över midsommar till New York då jag fyller 30 år på midsommarafton!
Följ gärna mina resor världen över på instagram: readyfortakeofff_ eller på www.readyfortakeoff.se