Foto/Källa; Naturkompaniet 

Naturkompaniet består av 31 friluftsbutiker, plus webbshop som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Naturkompaniet är en butikskedja men butikerna skiljer sig åt i sortiment. Målet är att det alltid ska vara spännande och inspirerande att besöka en av Naturkompaniets butiker, oavsett vilken. Naturkompaniet uppmuntrar till att ”göra vardagen till ett äventyr”, oavsett om det är att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga ett berg i Himalaya. Att vistas utomhus är bra för människan då det är ett naturligt sätt att varva ned, umgås på och känna sig fri. Målsättningen är att fler människor ska utöva ett aktivt friluftsliv.

Miljöpolicy
De som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För dem är det en självklarhet att göra sitt bästa för att värna om miljön. Naturkompaniets främsta vapen i kampen om en bättre miljö är att de bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt dem hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos sina kunder.

Kontakt
Kundtjänst telefonnummer är 08-200342
Hemsida; http://www.naturkompaniet.se/
Naturkompaniet finns även på Facebook