Frida Braxell´s nya soloalbum ”Försök igen när det blir vår” släpps den 11 april 2016! Foto; Braxell

HittaUpplevelse.se i samarbete med Werecki promotion company

Frida Braxell är aktuell med sommarsingeln ”skrubbsår” och sommarturné. Låten bjuder på en hel dos med härlig tonårsnostalgi som för tankarna till somrar, grusvägar, veteranmopeder och såklart den där magiska tonårsförälskelsen i ”the boy next door”.

Lyssna (Spotify):

Redan som barn skrev Frida egna låtar och genom åren har det blivit turnéer och spelningar i såväl Finland som Norge, men oftast någonstans i Sverige. Singeln är tagen från Frida Braxells senaste album ”Försök igen när det blir vår” som släpptes våren 2016. Bakom produktion och flertalet instrument ligger Gunnar Nordén, en erfaren producent tillika musiker som genom åren arbetat med artister som bland andra Sven-Bertil Taube, Hoffmaestro, Lisa Ekdahl och Rikard Wolf i bagaget. Skivan är inspelad i Supro Studio som drivs av Gunnar. Bakom övriga instrument står musiker som Petra Wahlgren och Mats Persson som bland annat är känd från turnéer med Roxette eller som musiker i tv-programmet ”Tack för musiken”.
Läs mer se: www.fridabraxell.se

SOMMARTURNE: FRIDA BRAXELL

7 juli Hultsfreds Scoutfestival, Hultsfred ( Vid Folkets park ) Folkparksvägen 5, 577 36 Hultsfred – Koordinater; 57.495118, 15.862787

10 juli Sea Salt Kitchen, Öland

12 juli Visor till lunch, Stockholm

16 juli Visfestivalen, Malungsfors

22 juli Hembygdsgården, Nynäshamn

23 juli Hembygdsgården, Nynäshamn

30 juli Visfestivalen Holmön, Umeå

6 augusti Hembygdsgården, Nynäshamn

7 augusti Cornelisdagen, Stockholm

(Med reservation för eventuella ändringar) uppdateras löpande via: www.fridabraxell.se

werecki promotion company Är en byrå som arbetar med promotion, kommunikation, projektledning; Press, Radio, TV och Nya Medier. Inom; musik, teater, artister, evenemang och nöjen. Över 19 års erfarenheter av promotion och kommunikation med många av Sveriges största produktioner genom åren.
Läs mer se: www.werecki.com – Skivartister, Konserter, Teater, Turnéer och Krogshower.