Fotograf/Källa; Dan Monick

Veronica Maggio ger bara en konsert i Stockholm i år, men den kommer bli något extra. Lördag den 13 augusti intar Sveriges största kvinnliga artist en av landets största arenor – Stockholms Stadion. Det kommer bli en pampig kväll när publiken bjuds på Veronica Maggios största hits, nya hyllade singeln ”Den första är alltid gratis” och låtar från hennes femte album som kommer i maj. Biljetterna till spelningen på Stockholms Stadion släpps imorgon, onsdagen 23 mars, klockan 10:00.

Veronica Maggio är högaktuell med sin nya singel ”Den första är alltid gratis”, som släpptes den 17 mars. Låten får 4 av 5 i betyg i Expressen och Elle spår att den blir “sommaren 2016 års mest spelade”. Sveriges största kvinnliga popstjärna ser ut att ha skapat ännu en stor hit efter låtar som ”Snälla bli min”, ”Hela huset”, ”Välkommen in”, ”Jag kommer” och ”Satan i gatan”. Veronica Maggios enorma popularitet blev tydlig när Spotify nyligen utannonserade att hon är den näst mest spelade kvinnliga artisten på svenska Spotify genom tiderna.

Veronica Maggio är också en av landets mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen och tre Gaffa-priser. Det senaste priset tog hon emot på P3 Guld-galan 2015 när hon röstades fram av P3-lyssnarna till Årets bästa liveakt/Guldmicken.

Det är dock inte bara publiken som uppskattar hennes liveframträdanden. Hon har bland annat beskrivits som ”bäst i Sverige” (Gaffa), ”en popstjärna ut i fingerspetsarna” (Svenska Dagbladet) och att hon ”hanterar en fullödig konserts alla känslolägen” (Göteborgs-Posten).

Den 13 augusti gör Veronica Maggio sin enda planerade spelning i Stockholm under 2016. Det blir en pampig arenaspelning på en av landets största scener – Stockholms Stadion. Biljetterna släpps imorgon, onsdagen 23 mars, klockan 10:00.

Lyssna på ”Den första är alltid gratis” här: https://open.spotify.com/album/6KqR3mbFIeLis2aA78suPW

Se videon till ”Den första är alltid gratis” här: https://www.youtube.com/watch?v=YPXAwdKJPwQ

Pressröster om Veronica Maggio live
”Bäst i Sverige”
/Gaffa

”En popstjärna ut i fingerspetsarna”
/Svenska Dagbladet

”Hanterar en fullödig konserts alla känslolägen”
/Göteborgs-Posten

”En oväntad, ovanlig och imponerande spelning med en musiker som har rytmen under naglarna”
/Sydsvenskan

”Hon gav oss det bästa och vi kommer att ha det kvar länge, länge”
/Nerikes Allehanda

”exploderar i succé”
/Aftonbladet

Biljetter
Biljetterna till Veronica Maggios spelning på Stockholm stadion släpps imorgon, onsdagen den 23 mars, kl. 10:00 och finns på Blixten.se/veronicamaggio.

 

Blixten & Co är ett av Sveriges ledande bolag inom liveunderhållning.
Vi representerar ett sjuttiotal av Sveriges mest framstående artister och arbetar med underhållning inom så vitt skilda områden som musik, humor, dans, teater, föreläsningar och konferenciersjobb. Vi producerar konserter, shower, musikaler och teaterföreställningar för både fasta scener och på turné i hela Skandinavien. Vår framgång tror vi ligger i vår ambition att arbeta långsiktigt tillsammans med våra artister och arrangörer, men även med publiken och företag. Vi tummar aldrig på kvaliteten vilket skapar relationer som håller.