Foto/Källa; ISBJÖRN of Sweden

ISBJÖRN får pris för funktionsbyxan Trapper Pant i Scandinavian Outdoor Awards

ISBJÖRN of Sweden har under branschmässan OutDoor i Friedrichshafen mottagit pris i Scandinavian Outdoor Awards (SOA). Det var ISBJÖRNS populära funktionsbyxa Trapper Pant II som prisades i kategorin ”Jury´s honorable mention”. Priset avser produkter från vår- och sommarkollektionen 2017. Om man letar efter friluftskläder till bra pris är det smart att jämföra priser. Spot A Shop är en prisjämförelseportal som hittar och samlar de bästa priserna på olika typer av märkeskläder, bland annat ISBJÖRN of Sweden, på ett och samma ställe. Trapper Pant II är en extremt slittåligt men samtidigt mjuk och skön funktionsbyxa i stretchigt bluesign-certifierat Cordura-material.

Det här är så otroligt kul! Vi fick pris i samma kategori förra året och att vi uppmärksammas igen med en av våra mest omtyckta produkter känns hedersvärt. Vi har uppdaterat Trapper Pant och tagit byxan till nya höjder, så det är extra kul att den uppmärksammas. Trapper Pant II kan användas till nästan allt. Vid all form av lek och vardagssituationer, och inte minst vid äventyr som vandring, fiske eller paddling. Byxan skyddar bra, torkar snabbt, är mjuk och skön att ha på sig och är samtidigt mycket slittålig, säger Maria Frykman Forsberg, vd för ISBJÖRN of Sweden

Isbjorn_1200x800_02
Foto/Källa; ISBJÖRN of Sweden

Juryns motivering
Kids will love these cool looking trekking pants. Its amazingly stretchy Cordura fabric is comfortable and strong, allowing the pants to last long enough to be passed on to other kids. The waist can be adjusted so it will »grow« with the child. Other functional details are long ventilation zips with mesh and a leg pocket. »I would buy these for my kids«, jury members agree. Läs mer här

TRAPPER Pant II
I ISBJÖRNS vårkollektion 2017 kommer en uppdaterad version av storfavoriten och de storsäljande funktionsbyxorna Trapper Pant som får namnet Trapper Pant II. Trots slittåligheten är de väldigt mjuka och stretchiga. Byxan går ton i ton färgmässigt, även över de förstäkta delarna av byxan vilket är nytt. Trapper Pant II finns till våren 2017 i färgerna Mole, Ice, Graphite, Smoothie och DarkNavy.

OM ISBJÖRN of Sweden
ISBJÖRN of Sweden är ett svenskt outdoor- och skidvarumärke som erbjuder marknadens bästa tekniska funktionskläder för barn mellan 0-14 år i kategorierna baby, kids och junior. Företagets vision är att erbjuda slittåliga och hållbara kläder i miljövänliga material som motsvarar kvaliteten hos premiumvarumärken för vuxna. ISBJÖRN of Sweden grundades år 2005 och och har idag över 250 återförsäljare i Skandinavien, Europa och Japan.