Matsalen i Fun Living- stilen. Foto; Hotel Noble House

HittaUpplevelse.se i samarbete med Hotel Nobel House

Jag är ofta i Malmö både i affärer och för att hälsa på släkt och vänner. Då tar jag in på det väldigt hemtrevliga hotellet Noble House, som känns personligt och är väldigt charmigt med supertrevlig personal. Det ligger även bekvämt nära centrum, tar bara några minuter att gå till stationen vilket är toppen då jag alltid åker tåg till Malmö. Sedan finns det grönområde i närheten där man kan jogga och motionera, vilket är väl så skönt när man är på resande fot.  Efter joggingturen och duschen kan man slappa av i deras Macau Bar & Lounge, som är en levande mötesplats med skön atmosfär. Här serveras alltid vällagad och god mat. Jag gillar också deras nya inredning som numera går i en ljus och ungdomlig stil, gammal som jag är.  Den kallas för ”Fun Living” och tanken är att man ska kunna jobba medan man äter i en lättillgänglig, lekfull, lite rolig, färgstark och avslappnad stil, vilket man verkligen fått till här.
Ibland kilar även jag ut i staden i omgivningarna runt Gustav Adolfs Torg för att shoppa lite, kanske slinka in på något mysigt litet café och känna lite av storstadens puls. Vilket ju är en stor skillnad mot pulsen i min egen lilla ”bonnastad”, där det vilar ett annat lugn och ro runt torg och gränder.

hotelnoblehouse_malmo_1200x800_03

Väl hemma på hotellet kanske det väntar en konferens. Är jag bara i Malmö på en gästutflykt är det skönt att bara slappa på sitt rum som alltid är inrett i de glada ljusa färger som jag gillar så.

hotelnoblehouse_malmo_1200x800_02

Så även om man är hemifrån, känns det alltid lite som att komma hem när man checkar in på detta utmärkta hotell i hjärtat av Malmö.

HittaUpplevelse.se i samarbete med Hotel Nobel House