HittaUpplevelse.se i samarbete med Segway Syd

För en tid sedan var jag i Malmö igen i ett ärende och passade då på att testa en Segway, ett mångsidigt fordon som är lätt att köra tack vare den snillrika konstruktionen. Fordonet är självbalanserande och drivs med hjälp av förarens kropp och händer. Det tog säkert bara tio minuter för mig att lära mig grunderna och sedan var jag på väg … om än lite vingligt. Kände mig lite som en nyfödd älgkalv som snabbt skulle tvingas upp på benen. Skillnaden mot älgkalven var att det inte förelåg någon risk för mig att bli uppäten av något rovdjur. Och så länge jag höll mig på den vägen som utgjorde testbana slapp jag bli överkörd av någon lastbil heller. Segwayen är nu inte bara till för nöje utan även för nyttiga saker.  Inte minst har poliskårerna runt om i världen fattat tycke för produkten, liksom sjukhus och lagerföretag som har upptäckt att den är enkelt, effektivt och miljövänlig, ja, kanske en av de miljövänligaste fordon i hela vida världen för korta resor. Jag hyrde en av Segway Syd som är officiella återförsäljare av Segways produkter. De erbjuder försäljning privat och till företag, förmånliga avbetalningsplaner, leasingavtal och uthyrningar. De erbjuder även mängder med tillbehör såsom belysning, väskor, snabbfästen, bilramper, lås och parkeringsstöd.

Turning_Torso_Malmo_Foto_Carl_Stridsberg_1200x800

Foto; Carl Stridsberg, hittaupplevelse.se

SEGWAY x2: Adventure
Maskinen jag ville testa framförallt var en Segway Personal Transporter (PT) x2 Adventure. Jag provade min Swegway från Turning Torso Galleria, där alla som vill kan prova på hur en Segway fungerar i verkliga livet. SEGWAY x2: Adventureär en rejäl offroadmaskinen som är redo för vilket äventyr som helst och personliga x2 har tillbehör som,  styrstångsväska för vattenflaska och andra saker du behöver ha med dig. Sidolastställningar med fästplattor för olika typer av last och som är kompatibla med hårda packväskor från Givi. Segway 5W LED strålkastaren lyser ordentligt i mörkret och gör att du syns bra. Snabbkoppling för att justera styrets höjd gör att du lätt kan höja och sänka styret för olika förare eller då du vill låta vänner och bekanta provköra, samt underlättar transport.

HittaUpplevelse.se i samarbete med Segway Syd