Foto; pixabay

HittaUpplevelse.se i samarbete med AV-Huset

Vare sig man behöver enkel presentationsutrustning, komplett utrustning för videokonferens, pekskärmar, konferenstelefoner eller ljudutrustning och har ett tillfälligt behov, lönar det sig att hyra av AV-huset! De hjälper till med allt, från att hyra ut en tv eller data/videoprojektor till att planera och genomföra en mässa, ett event eller en kickoff. Vill man ändå hellre köpa sin egen utrustning finns det en del begagnad AV-utrustning som har levererat perfekt ljud och bild i många olika miljöer och sammanhang som till exempel videokameror, videokonferensutrustning, interaktiva pekskärmar, ljusutrustning och lampor samt mediaspelare med mera.

Konferensutrustning1170x600_02_pixabay

AV-husets  skickliga installatörer tar till exempel hand om montagering av skärmar, projektorer och dukar, programmering och driftsättning av styrsystem och alla andra delar som ingår i installationen. Installatörerna ser även till att AV-systemet trimmas in och görs klart innan du tar det i bruk. Ljud och bild som tänker på miljön. AV-husets produkter är både snälla mot plånboken och miljön. Genom att till exempel köpa begagnad ljudutrustning för konferens eller event kan du göra en insats för miljön samtidigt som du tjänar på det. Rätt bra va? På så vis får professionell AV-utrustning en möjlighet till att leverera ljud och bild som våra kunder kan vara nöjda med innan de slutligen återvinns.

HittaUpplevelse.se i samarbete med AV-Huset