Foto/Källa; Nordstar

HittaUpplevelse.se i samarbete med Nordstar Sverige

Vi bor ju nära havet och Sveriges längsta sandstrand, Mellbystrand & Skummeslövsstrand. Man kan faktiskt åka båt ända inifrån Laholms centrum ända ut till havet också. Man kommer ut vid Lagaoset där flod möter hav. Där sötvatten möter saltvatten. På Lagan, som rinner genom Laholm går även Laholms egen lilla ångbåt som är ett populärt turismmål. När vi åkte med den en gång så talade vi om vad trevligt det skulle vara att ha en egen liten motorbåt. Det är ju nära till Båstad, Torekov och därmed den fina lilla ön, Hallands Väderö, dit många båtturister tar sig på sommaren. Där brukar ligga en blandning av segelbåtar jäms med små motorbåtar i den lilla hamnen i Torekov.

Nordstar_Urbanandiuppdrag_01
Foto/Källa; Nordstar

Så vi kikade runt efter någon liten båt att köpa som vi ville skulle vara både säker och bekväm, gärna användarvänlig också. Helt enkelt en trygg, stabil och bekväm båt som tar en dit man ska, komfortabelt och säkert, oavsett väder. Sedan ville vi att båten ska ha säkra gångdäck runt hela båten och gärna  sjöegenskaper utöver det vanliga. Vi fann företaget, Nordstar,  som har ett stort utval av moderna åretruntbåt med komfort och finish utöver det vanliga. De har också en lång tradition av att bygga båtar som 3:e generationens båtbyggare, vilket känns betryggande. Man kan även bli medlem i deras, NORDSTAR OWNER’S CLUB, så att man får tillgång till en mängd förmåner,  fri mässentre, vip-event och nyheter först av alla vilket låter helt perfekt för oss, Anna och mig.

Nordstar02
Foto/Källa; Nordstar

I ”förarhytten” sitter man som i en bil med ratt och allt. Enkel, användarvänlig inredning. Helt enkelt praktisk! Skepp ohoj!

HittaUpplevelse.se i samarbete med Nordstar Sverige