Eduardo Paes, Dom Orani e Isabel no Rio do Janeiro (RJ) (Rio 2016-Foto; Fernando Soutello)

Vår fantastiska simmerska, Sarah Sjöström gjorde det! Tog guld i Rio, och satte även nytt världsrekord samtidigt på hundra meter fjäril! Stort grattis, Sarah! Även Sveriges damcyklist, Emma, tog ju silver i det förra OS och gjorde så även i år! En stark bedrift. Grattis Emma! Men det finns en del medaljhopp även i friidrott, handboll, kanot och varför inte i fotboll? Tycker både damerna och herrarna spelar kul fotboll och tar för sig rejält. 2-2 mot Colombia, herrar, får nästan räknas som en skräll efter som många tror att just Colombia ska slåss med Brasilien om guldet! Gick ju inte lika bra mot Nigeria men vi får hoppas det går bättre mot Japan. Än lever OS- drömmen i alla fall. Hursomhelst finns det mycket att se fram emot om man är en sportnörd nu de närmaste veckorna. Ni som inte gillar sport så mycket får väl slå över till någon natur & djurkanal eller något annat.

Sarah_Sjostrom900
Sarah Sjöström stöder Barncancerfonden

Vill man följa hela OS på nätet finns det flera bra sajter. Vi på LoveLaholm.se gillar den här; Rio 2016.com som innehåller det mesta man behöver. Spelschema, atleterna och annat kan man söka på nere i sidfoten på sajten. Men om ni har andra bra tips åt oss så bara hojta! Sedan finns det förstås, viaplay.se, med sin viaplay.se/rio2016