Foto/Källa; Key East Villa

Långt ifrån stressen i ett underbart artistiskt område hittar du ett underbart, stort och nyrenoverat svenskt hus i Lake Worth, nära West Palm Beach i Florida. Ett drömhus, med egen pool förstås, som ligger på en stor ”dubbeltomt i ett drömlikt område, närapå ett paradis. Här bor du bara minuter från en helt underbar strand, golfbana och många mysiga restauranger. Huset har stora luftiga ytor och smakfull inredning. Flera rum har stora takfläktar som håller dig skönt avkyld när värmen blir för påträngande. Huset har även luftkonditionering, flera badrum, fyra sovrum, ett modernt, lättillgängligt kök, gratis wifi, flera tv-apparater, varav en Apple-tv, samt tvättstuga.

KeyEst_Villa_Florida_1200x800_02
Foto/Källa; Key East Villa

Lake Worth är en liten kuststad med ca 37.000 invånare. Staden är en oupptäckt pärla och en dynamisk, mångkulturell stad som har en rik historia. Över 1000 historiska byggnader bidrar till att göra orten charmig både  i centrum och runt om i bostadsområdena. Lake Worth är verkligen platsen ”där tropikerna börjar”, det roliga aldrig tar slut och som ligger granne med Palm Beach. Du tar dig enkelt till Lake Worth och Florida, med Norwegian, via Fort Lauderdale/Miami, som ligger ca 7 mil från Lake Worth. Väl framme har du några helt underbara semesterdagar framför dig som kommer att ge dig ett minne för livet. Och bara två timmar bort ligger Disney World, ett paradis för ungarna! Förmodligen kommer du att återkomma många gånger och hyra detta helt fantastiska drömhus likt många andra gör.

KeyEst_Villa_Florida_1200x800_04
Foto/Källa; Key East Villa

KeyEst_Villa_Florida_1200x800_03
Foto/Källa; Key East Villa

KeyEst_Villa_Florida_1200x800_brygga_pixabay
Key West, Florida. Foto; pixabay.com

 

[mappress mapid=”807″]