sponsorstripe728x35_stoccc_se

Snart är det september månad anno 2016 och bara några månader kvar till den stora underbara Julhelgen. Kanske den finaste av alla helger då nära och kära samlas för att äta gott tillsammans och dela ut färgglada julklappar till liten och stor. Har man nu turen att bo i vår vackra huvudstad kan man boka in en magisk dinnershow i Norra Latins fantastiska miljö och ett köksteam i världsklass har komponerat ett julbord där inget lämnas åt slumpen.

stoccc_julbord_900_02

Den goda maten njuter man av samtidigt som, Cirkus Cirkör står för underhållningen, också den  i världsklass där artisterna får dig att häpna över vad den mänskliga kroppen är kapabel till – en annorlunda och spännande julföreställning där man tar underhållningen, maten och upplevelsen till nästa nivå. Följ med på årets upplaga av ’Stockholm 1912’, en upplevelse du sent ska glömma! Det är Stockholm City Conference Centre , en av norra Europas största konferens- och kongressanläggningar med totalt 50 konferensrum fördelade på två hus – Norra Latin och Folkets Hus, som tillsammans med  Cirkus Cirkör, står bakom detta pampiga evenemang.

sponsorstripe728x35_stoccc_se