sponsorstripe_linser_com_728x35

Linser är lite av en skänk från ovan när det gäller dig som är har ett aktivt friluftsliv. I vissa sammanhang är det i princip omöjligt att bära glasögon som t.ex. vid snorkling och dykning. När man dyker så gäller det ju inte bara att kunna se och njuta av allt det vackra under ytan, utan det är också viktigt att kunna hålla koll på sina instrument såsom dyktiden, lufthalten i tuberna och dykdjupet som man befinner sig på. Att inte kunna se ordentligt vid dykning är inget som går att kompromissa om – det är en självklarhet för den egna säkerheten. I de sammanhangen är kontaktlinser ett självklart alternativ för att få full frihet i att kunna utöva sina fritidsaktiviteter.

linser_com_850

Engångslinser är att föredra

För att verkligen få full frihet när du utövar dina favoritidrotter är ett tips att använda engångslinser. På så sätt kan du enkelt kasta en uppsättning som av någon anledning blir oanvändbar för att snabbt öppna en ny förpackning. Du slipper också allt som har med rengöring att göra och behöver inte komma ihåg linsetuiet.

Smarta tjänster
Sedan några år tillbaka går det enkelt att beställa linser direkt på nätet från olika linsbutiker. Det är förstås lika viktigt att ha ett färskt synintyg från en optiker för att veta vilka linser och styrka som passar och att sedan vara noga med att göra årliga synkontroller. Numera finns det ett stort utbud av linsbutiker att handla kontaktlinser från, men det kan skilja en hel del i pris och leveransvillkor butikerna emellan. Ett smart och lönsamt sätt för konsumenter är att jämföra de olika butikernas utbud och priser via en jämförelsetjänst som linser.com, där det alltid presenteras aktuella priser från de stora linsbutikerna. Där går det enkelt att sortera efter sina önskemål och sedan få de utvalda linserna presenterade med de senaste priserna från alla butiker. På linser.com hittar man också relevant information som t.ex. kring olika typer av synfel, tillverkare och andra bra tips som har med synen och linser att göra.
linser_com_850_lins