Foto; Jim Westerberg

”Do what you can, with what you have, where you are.” – Theodore Roosevelt

Mest fattiga i hela Bolivia
I Bolivia så anses folket i provinsen Arque vara de mest fattiga i Bolivia. De har mycket begränsad tillgång till vatten och ström och i snitt endast 1.7 års skolgång. De har ofta brist på mat och många av dem bor i ett kallt område. 100% av din donation kommer nå de behövande. Alla som jobbar med detta jobbar frivilligt utan lön. Charity Bolivia har inga administrativa kostnader. Man har tyvärr ingen möjlighet att skaffa ett 90-konto eftersom 90-konton endast är för organisationer som har sitt säte i Sverige. Charity Bolivia har sitt säte i Bolivia.

Charity Bolivia grundades av TodaysWeb Ltda.

TodaysWeb Ltda. är ett internationellt internetföretag med klienter över hela världen. Vårt huvudkontor och de flesta av våra anställda finns i Sydamerika. Några anställda bor även i Sverige.
Jim Westerberg startade sitt första internetbolag som enskild firma 2005 och sedan som ett AB 2007 (Jim Westergren AB). I Oktober 2012 startade vi ett nytt bolag i Sydamerika, TodaysWeb Ltda, som övertog verksamheten.

charitybolivia_jimwesterberg_600
Jim, med fru och lite barn man hjälpt.

Donera en slant och hjälp barnen!
Läs mer om Charity Bolivia och hur du kan hjälpa de fattiga i området med en donation här; http://charity.todaysweb.com/