Foto: Christine Wedberg

Hej! Mitt namn är Christine Wedberg och jag jobbar som en digital nomad och resebloggare. År 2015 insåg jag att livet var för kort för att inte följa mina drömmar. Så vad gjorde jag? Sparade pengar, sa upp mig från jobbet, packade väskan och började resa istället! Jag tillsammans med min pojkvän (Swedish Nomad), startade redan då eget företag och driver idag hemsidan Destinavo samt ett flertal andra sajter tillsammans.

christinewedberg_01
Foto: Christine Wedberg

Jag har alltid älskat att resa, skriva och fotografera – så för mig så var det ganska självklart att starta en personlig reseblogg också! På min blogg så finner du allt från resetips och reseinspiration till fotografitips och viktig information om ansvarsfullt resande. Fotografi och ansvarsfullt resande är de ämnen som jag är mest passionerad över, och därför så sticker de ut lite extra på min blogg. Jag är så otroligt stolt och glad över mig själv att jag vågade försöka göra något eget och inte fastna i det svenska vardagslivet som jag själv vantrivdes att leva. Sedan jag lämnade min komfortzon så har jag besökt över 40 länder och har checkat av en hel del äventyr på min Bucket List, som jag innan bara kunde drömma om. Det absolut bästa med resandet är att jag fått ett nytt perspektiv på livet. Jag har lärt mig att jag inte behöver ha prylar eller massa pengar för att vara lycklig. Det är fantastiskt hur man lär sig att se saker och ting på ett helt annat sätt när man reser till olika länder och stöter på andra kulturer. Innan innebar lyx för mig dyra väskor, resor med lyxhotell och ett allmänt glamouröst liv – idag kallar jag det simpla livet med upplevelser och äventyr för lyx.

christinewedberg_elefant850
Foto: Christine Wedberg

Just nu befinner jag mig i Mexiko och kommer framöver att besöka Kuba och Puerto Rico innan det bär av hem till Sverige för att fira jul! Om du vill veta mer om mig och mina äventyr, så är du hjärtligt välkommen in på bloggen www.AlienChris.com (Länk: ) eller in på min Instagram @alienchrisblog och även Facebook  för mer härlig reseinspiration!