sponsorstripe728x35_balltravels_com

Om man som många andra Svenskar är en stor fan av Zlatan och vill följa honom och hans Manchester United´s vidare öden, fixar man lätt både biljett till matcherna och bra boende på hotell via den utmärkta tjänsten och hemsidan, Balltravels.com. Man erbjuder här fotbollsresor till Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Paris Saint-Germain, Inter, Milan, Juventus, Dortmund och Bayern München för att bara nämna några och får samtidigt uppleva fantastiska städer och kombinera fotboll på en  och samma gång.

fotbollsresor_03

Som företagare kan man även slå ihop ett paket och hålla en konferens, kolla fotboll, tillsammans heja fram Zlatan´s lag och utforska städerna man besöker. En konferens man lär minnas! Vid köp av paketresa med biljett+hotell+flyg tillkommer även flyg Tur och retur till staden där matchen spelas, helt suveränt då man slipper mycket planering.