Bilden ovan; Tamara, till vänster, satsar vidare på sina äventyrsparker! Foto; Upzone

Äventyrspark bygger ut. Besökarna i parken ökar för varje år – kanske för att klättring har blivit mer populärt i Sverige.

Parken byggs ut från fyra banor till sex klättringsbanor och man kommer att erbjuda gästerna att prova på den nya trendsporten – Battle tag – Arrow tag. Det innebär att besökaren kan testa sin överlevnadsinstinkt med hjälp av pil och båge under 1,5 timme. Upzones äventyrspark ligger i Hembygdsparken, mitt i Ängelholm, där det också finns en djurpark, museer och en stor lekplats. Upzone driver också äventyrsparker i Borås, Ullared och Åhus. I parkerna kan besökaren ta sig igenom höghöjdsbanor med högsta höjden på 18 meter på olika svårighetsgrader. Till sitt stöd har man en erfaren guide.

Läs mer om Upzone, och se deras presentation här på HittaUpplevelse.se här!