Foto: DNC Parks & Resorts at Yosemite

Vi är i början av en upplevelserevolution. Människors syn på vad som är viktigt i relationen till företag och konsumtion håller på att förändras i grunden. Vi jagar inte bara prylar, kickar och statussymboler utan söker efter meningsfulla upplevelser och goda berättelser som vi kan föra vidare. Vi på HittaUpplevelse.se vill försöka samla så många spännande, intressanta och meningsfulla upplevelser som vi bara kan. Men vi klarar det inte själva. Vi behöver dig som driver ett företag inom upplevelseindustrin, besöksmål och turism. Men även dig som privatperson som själv upplevt något spännande som du vill att andra ska kunna få upptäcka och ta del av. Hjälp oss genom att tipsa om just din resa, din upplevelse, nära som fjärran. Kanske kan ni guida på platsen? Eller erbjuda någon annan tjänst? Är din resa/upplevelse lämplig att ta med sig barn på?

Du får gärna lägga till ditt tips här på hU helt själv via https://hittaupplevelse.se/lagg-till-upplevelse/ eller skriva till oss.

Vi använder oss av bildformatet 1170×600 px eller större..
Välkommen med just din upplevelse!