Åre camping är en året runt camping med stor utvecklingspotential och fantastiska förutsättningar. 2014 totalrenoverades servicehuset, bergvärme installerades och ny vattenbrunn borrades. Anläggningen har eget vatten och avlopp. Anläggningen är ca två hektar och omfattar idag totalt ca sextiofem husvagn/husbilsplatser med elstolpar. Ytterligare femton platser är under uppbyggnad. På anläggningen finns även 15-20 tältplatser samt fyra 4-bäddsstugor samt en 2-bäddsstuga.

Samtliga stugor har el och pentry samt rinnande kallvatten. Servicehuset har åtta toaletter, sju duschar och en bastu.

I receptionshuset finns kök och tvättstuga. På campingen finns även en bakstuga för tunnbröd/pizzabak. Möjlighet finns att utöka arealen med ca en hektar. I direkt anslutning till campingen finns cykel- och vandringsleder. Åresjön ligger en kort skogspromenad bort, och under vintertid går skoterleden i direkt angränsning till campingen för vidare färd upp på fjället. Närmaste skidbacke är Åre Björnen, 5 km väster ut. I samband med försäljningen av campingen säljer vi även vårt äventyrsbolag, Äventyrligt i Åre www.aventyrligt.se. Idag drivs campingen och Äventyrligt som ett företag.

För mer information
Maila oss här!
Utgångspris 5.2 miljoner för campingen. Vid försäljning av både camping och aktivitetsbolaget är utgångspriset 5.8 miljoner.
För mer information och bilder av campingen se: www.arecamping.se
Finns även möjlighet till delägarskap.

Se även vår Facebooksida

Med vänlig hälsning/ Stefan Jarlhed
Åre camping och stugor AB
Såå 392
830 13 Åre