Köpenhamn. Foto; pixabay

Igår kväll, den 16 februari, 2017, vann VisitDenmark första pris i kategorin ”Bästa utländska turistbyrå” på Grand Travel Award på Grand Hotel. Under resebranschens egen Oscarsgala – Grand Travel Award – delades det ut priser till rese- och turistnäringens främsta aktörer. Storslam tog SAS och Petter Stordalen (Nordic Choice) – som vann i två kategorier vardera. Grand Travel Award gick av stapeln igår den 16 februari på Grand Hotel i Stockholm. Det var 25 års jubileum för galan och det var 18:e gången totalt som VisitDenmark vann i sin kategori.

Nomineringen löd: ”Trots besparingar fortsätter VisitDenmark att hålla Dannebrogen högt. Danmark är alltid ett resmål att räkna med.”

Det är resebyråanställda och resebranschen som betygsätter, de av en jury, nominerade företagen utifrån tre kriterier: support/service, produktkvalitet och utveckling samt marknadsaktiviteter/reklam. De med högst medelbetyg utses som vinnare. Undersökningen genomfördes av Fürst Scandinavian Research.

I kategorin ”Bästa utländska turistbyrå” vann VisitDenmark – i konkurrens med Spanien, Tyskland och Dubai.
Läs mer här: www.travelnews.se