Bergamunken AB hyr ut och säljer eventutrustning (nöjesutrustning), så som sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, mjukglassmaskin, hoppborgar och annat spännande till både företag och privatpersoner, främst runt Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att erbjuda eventmaskiner för uthyrning till bra priser samt att sälja godsaker på marknader och andra tillställningar med ett trevligt bemötande. Vår historia sträcker sig tillbaka ända till år 1993 då Andreas bara 7 år gammal slog upp portarna till sin garageförsäljning hemma hos sina föräldrar. Bergamunken startade Andreas upp som enskild firma under hösten 2009. Sedan dess har vi erbjudit små och stora företag, ambassader, skolor, hotell, kommuner, föreningar och liknande att hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, sockervaddsmaskin, slushmaskin med mera. Under 2016 har Bergamunken ombildats från enskild firma till AB, dels för att omsättningen stigit, och för att framstå som en seriös aktör att lita på.

Bergamunken AB har under 2017 fått högsta kreditbetyg från UC, UC GULD (Riskklass 5). Detta indikerar att Bergamunken AB är en trygg, solid och seriös partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. Bergamunken håller till i Åkersberga, Österåker, 3 mil nordost om Stockholm. Det är även här man hämtar maskinerna om man hyr av oss. Vi erbjuder självklart leverans av maskinerna om ni så önskar. Bergamunken är godkända för f-skatt, innehar godkännande av miljö- och hälsovårdsmyndigheten i hela Sverige, och är ansvarsförsäkrade hos IF. Hösten 2013 besökte miljö- och hälsa vår munkvagn, och dom hade inga anmärkningar. För oss är det viktigt med renlighet. Bergamunken kan tillhandahålla försäljning av sockervadd, popcorn, nybakade munkar, även kallat donuts, med en kapacitet på cirka 300 stycken i timmen, kaffe, dricka, delicatobitar, brända mandlar, belgiska våfflor, vanliga våfflor, varm korv med bröd, french hot dog, mjukglass samt ice-slush dryck.

Varmt välkomna till Bergamunken. När du vill bjuda på något utöver det vanliga!
Med goda hälsningar från Andreas med personal på Bergamunken