Foto; pixabay

Glädjen är stor, sommaren är här! Så öppna ditt fönster och släpp in den! En annan glad sak som hänt är att HittaUpplevelse.se nu är sponsrad till 100% av webbhotellet, FS Data.se, i Helsingborg! Jag sänder mina varmaste tack till er på Sveriges bästa och vänligaste webbhotell för detta åtagande! Och inte bara det; FS Data.se sponsrar även mina andra sajter, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se till hundra procent!

Jag har varit kund hos Sveriges bästa webbhotell, FS Data.se, (ett svenskt webbhotell och serverleverantör med fokus på säkerhet, teknik och miljö) i många många år och är utomordentligt nöjd med dem. Eftersom mina sajter är skapade med WordPress och de har både bra support och bra verktyg för just WordPress, har allt funkat till 100% under alla år som jag använt deras tjänster. Jag rekommenderar dem till etthundra procent och nu har de alltså erbjudit mig full sponsring så länge jag vill! Ett fantastiskt erbjudande och jag är så glad. De senaste sju åren har sjukdom präglat min vardag och det har varit kämpigt att hålla igång. Men med denna fina sponsring får man nya krafter!

Mer om FS Data.se
FS Data är en av Sveriges äldsta, största och mest populära leverantörer av webbhotell, servertjänster, domännamn och e-post. De har bedrivit sin verksamhet sedan 1997, de var ett av de första företagen att erbjuda registrering av .se domäner och de har blivit flerfaldigt prisade för våra tjänster, bl a som Sveriges bästa webbhotell. Ledorden som gäller hos dem är: trygghet, teknik och miljövänlighet.

Plats; Sundstorget 2, Helsingborg
Telefon; 020-91 75 00
Hemsida; http://www.fsdata.se
Facebook; https://www.facebook.com/fsdata/

Milstolpar
2008
Nuvarande kontor, Gamla elverket Helsingborg

2004
Blev en ackrediterad registrar till ICANN

2003
Andra kontoret, på Kavalleristen

2000
Första kontoret, på La Cours gatan

1998
Blev ombud till NIC-SE (nuvarande .SE)

1997
Fick sin första kund