Fotograf/Källa; Beng H. Malmqvist

Ann-Louise Hanson och maken Bruno Glenmark släpper boken och berättelsen om livet – ”Kärlekens miljonär”!

Folkkära artisten Ann-Louise Hanson och Bruno Glenmark berättar nu tillsammans i boken om sina möten med kändisar och unika samarbeten med en lång rad världsartister. Parallellt med boken släpps även en nyinspelade version av låten ”Kärlekens miljonär”. Med boken följer ett stort antal unika bilder från familjen Hanson-Glenmarks privata arkiv och ett stycke svensk musikhistoria!

Bruno Glenmark med närmare sextio år inom showbiz och Ann-Louise Hanson som redan vid sexårsålder gjorde scendebut på Kristianstads konserthus, 1959 i Anders Burmans orkester, vokalist hos Leif Kronlund för att sedan fortsätta med succéartad visturné med Cornelis och Fred. Efter giftermålet 1966 var hon ”fast” i Bruno Glenmarks orkester. Ann-Louise låg etta på den allra första Svensktoppen 1962 och har sammanlagt medverkat i 50 låtar på denna topplista, vilket är rekord för kvinnlig artist. Tretton melodifestivaler har hon hunnit med. Över 600 låtar har det blivit på grammofonskiva.


Foto; Peter Knutson

De senaste 22 åren har Ann-Louise framträtt tillsammans med Lill-Babs och Siw Malmkvist och de är tillsammans högaktuella även med deras gemensamma succé på turné: ”TILLSAMMANS 183 år på scen”. På Sverigeturné hösten 2017. Se turnéplan Klicka här…

Ann-Louise Hanson släpper parallellt singeln med samma titel ”Kärlekens Miljonär” i en alldeles egen och underbar country-touch med singelrelease den 21 juni 2017.

 

Singelrelease: ”Kärlekens miljonär” den 21 juni 2017.
Bokrelease: ”Kärlekens miljonär” den 21 juni 2017.

 

werecki promotion company
Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.

Läs mer se: www.werecki.com

Rickard Werecki
Tfn: 0707-178008